Openingsuren
Ma-Vrij 09u-22u30
Za 09u-17u
Zo 09u-17u
Feestdagen gesloten

 

Geschiedenis

Fanatics Gym zag het levenslicht in 1993 in een klein bedrijfspandje aan de Heirbaan in Mortsel. Fitness stond nog in haar kinderschoenen. En geschiedenistoch waagde Frans De Vos de stap. “Fitness werd in die tijd wat vaak geassocieerd met body building en van die roestige toestellen”, blikt Frans terug. “Maar ik geloofde in het avontuur en slaagde erin dankzij een erg professionele ingesteldheid om van mijn hobby mijn beroep te maken.” Meer dan dat zelfs. In geen tijd barstte de zaak uit haar voegen.  De oplossing lag letterlijk een kleine kilometer verderop. Ambitieus zoals hij was (en nog altijd is) kocht Frans in de Drabstraat een immens magazijn met bijhorende gronden van het energieconcern Electrabel. Een grondige renovatie volgde en in 1997 opende Fanatics Sports Factory er zijn kersverse deuren.

De kruidenier werd een supermarkt. En dat net voor de grote ketens hun intrede deden in het Vlaamse sportlandschap. Stilaan en met het nodige geduld, met veel moed en toewijding maar erg vastberaden timmerde Frans met steun van zijn dochters en zonen zo verder aan de weg. “Wij hebben altijd een harde kern gehad die ook in moeilijke tijden ons trouw bleven. Zo groeide Fanatics Sports Factory uit tot het hypermoderne fitnesscomplex dat het nu is. Fanatics werd een totaalbelevenis. Een ‘way of life’ zo u wil. 

De fitnessruimte met een moderne glazen voorbouw, goed voor 250m² meer fitnessplezier met een buitenfitness en een chill-out-terras. Bovendien optimaliseert Fanatics ook de hele site aan de Drabstraat met véél groen, een gigantische parkeerruimte en een winkel van Colruyt achteraan het terrein. Oftewel: de fitness-totaalbelevenis aan de Drabstraat, zonder overdrijven vermoedelijk de grootste in Antwerpen, krijgt op die manier nog maar eens een extra dimensie.

Reserveer

Klik hier om online met uw login een reservatie te maken.