Groepslessen

In onze studio’s kan je terecht voor meer dan 60 groepslessen, gevarieerd van Boxing tot Zumba, Pilates tot Yoga en zoveel meer. Dit allemaal onder leiding van top lesgevers en het beste trainingsmateriaal.

Onderstaand vind je de lessen terug waaraan je kan deelnemen:

Een halfuurtje volledig in functie van jouw summerbody? Gevonden! In deze small group training zetten we je buikspieren van begin tot einde, frontaal en zijdelings aan het werk. Ready 4 the summer?

Een klassieker: buik-, billen- en borstverstevigende oefeningen.

U traint in een groep, op muziek, alle spiergroepen. Een uur lang worden uithouding en kracht gemeten met behulp van een halter met gewichten eraan.

Boxing Physics is een les die een evenwichtige training geeft tussen kracht, snelheid en uithouding gebaseerd op het Engels boksen.

Onze romp bestaat grotendeels uit de buik en rugspier. Een goede conditie ervan is essentieel voor gezond bewegen in het dagelijkse leven. Laten wij nu net in deze les de ideale mix samenstellen om jou van een stevige torso te voorzien. Ready, set, core!

Stevige core-spieren zorgen ervoor dat je je dagelijkse bewegingen gemakkelijker kan uitvoeren. Aan de hand van spierversterkende en stabiliteitsoefeningen kunnen we deze core-spieren verstevigen en de kans op lage rugpijn verminderen.

Cardio en kracht combineren op een veilige, functionele manier? LFX staat voor LIFE FITNESS EXPERIENCE. Deze training zorgt voor een ultieme ervaring vanwege de 3 luiken: een cardio, kracht en accessoires gedeelte (abs, booty,…). Een gevarieerde training waarbij we opwarmen en afkoelen met een fun-gedeelte!

Lichaamsoefeningen met nadruk op gecontroleerde bewegingen. Accenten zijn gericht op een betere houding, sterkere spieren, balans, lenigheid, ademhaling, core en stabiliteit training. Balans in je lichaam om klachtenvrij door het leven te gaan.

U traint in een groep, op muziek, alle spiergroepen. Een uur lang worden uithouding en kracht gemeten met behulp van een halter met gewichten eraan.

een revolutionaire nieuwe les met hoge intensiteit en atletische conditietraining.

Total Body Workout is een leuke cardiovasculaire workout waarin algemene conditieverbetering en figuurcorrectie centraal staan. Met behulp van een step en gewichtjes werk je aan jouw total body!

Dit geheel nieuwe systeem is gebaseerd op trainen met het eigen lichaamsgewicht. Op deze manier kan er effectiever getraind worden dan met losse gewichten of apparaten.

Ubound is een trainingsprogramma op een mini-trampoline dat heel eenvoudig, uiterst doeltreffend & enorm vermakelijk is. Het geheel van de oefeningen & dus eveneens het opspringen op het elastisch doek brengen een hoge trainingsintensiteit met zich mee, zonder negatieve invloed noch schade aan te richten aan de gewrichten. Deze intense activiteit bezorgt je gegarandeerd een […]

Na een opwarming en ademhalingsoefeningen, werken we aan uithoudingsvermogen en souplesse. De yogahoudingen zorgen voor een rustig gevoel en een stil denkvermogen. Ontspanning gegarandeerd!

“Snel bewegen als een bij” is de letterlijke betekenis van Zumba. Tijdens deze explosieve workout leef je jezelf uit op Latijns-Amerikaanse ritmes zoals salsa, merengue, cumbia, calypso, flamenco, reggaeton,… join the party!

Zumba voor de actieve oudere doelgroep (50+) of beginners die conditioneel niet te zwaar willen starten.

Vandaag

09:30Body Toning
09:30Circuit
10:00ABS
10:30Zumba Gold
10:30Pilates
19:00Zumba
19:00Synergy
19:00STRONG by Zumba
19:30ABS
20:00LFX Boost
20:00Indoor Cycling
20:00Pilates
20:00Zumba