COVID-19 Update

Beste Fanatics-leden,

Met spijt in ons hart hebben we op 14 maart de deuren van onze club moeten sluiten als gevolg van de maatregelen getroffen door de overheid m.b.t. de COVID-19 crisis.  Maatregelen die in deze crisis bijzonder nodig zijn in het belang van de gezondheid van ons allen.

We hopen dat jullie ondertussen nog genoeg hebben kunnen bewegen, misschien zelfs via ons YouTube-kanaal Fanatics@home 😊 Via social media blijven we toch nog een beetje verbonden met elkaar tijdens de sluiting, een heel dikke merci aan ons team dat zich hier fantastisch voor inzet!

Dit jaar zal Fanatics haar 27-jarige bestaan vieren en kunnen we met trots zeggen dat Fanatics als familiezaak een begrip is geworden in Mortsel en daarbuiten. Vorig jaar – op 3 maart 2019 – hebben we nog apetrots de nieuwe Fanatics Sportclub kunnen openen, een fantastische club in een compleet nieuwe infrastructuur, waarvoor we vanuit binnen- en buitenland reeds mooie complimenten hebben mogen ontvangen.

Deze crisis is ook voor Fanatics financieel een grote uitdaging, aan het openen van een nieuwe club hangt natuurlijk een prijskaartje, maar ook zijn al onze medewerkers tijdelijk werkloos en verliezen onze lesgevers onverwacht een inkomstenbron.  Vanuit de overheid kunnen wij tot onze spijt slechts rekenen op zeer beperkte ondersteuning.

Wij hebben u als lid voor de maand april en mei de vraag gesteld of u ervoor kiest om uw abonnement te laten doorlopen.  Hierbij zijn wij enorm dankbaar voor de reacties die wij van u hebben mogen ontvangen, uw steun draagt niet alleen bij tot de verderzetting en verbetering van Fanatics Sportsclub, maar is voor ons als familiezaak ook zeker een hart onder de riem in deze uitdagende tijden. 

Vanaf de maand juni en tot er meer duidelijkheid is omtrent een heropeningsdatum zullen wij géén lidgelden meer aanrekenen zolang wij gesloten blijven.

Op dit moment is er nog géén duidelijkheid omtrent een heropeningsdatum voor de ganse fitness-sector.  We wachten verdere berichtgeving af om u hierover te kunnen informeren, intussen bereiden we ons volop voor op de dag dat we onze deuren terug zullen kunnen openen, zo plannen we verschillende maatregelen om met nog meer hygiëne en veiligheid te kunnen sporten bij Fanatics Sportsclub. Eén van onze troeven is zeker dat we als grootste gym van Vlaanderen over een enorme sportoppervlakte, frisse buitenlucht en vele toestellen beschikken waardoor we o.a. de social distancing beter zullen kunnen opvolgen.  

Samen zullen we deze crisis doorkomen, want échte kracht ligt er niet in dat we nooit vallen, maar dat we weer opstaan. 💪

#StaySafe #SeeYouSoon #FanaticsSportsclub