COVID-19 Update

Beste Fanatics leden,

Ondanks al jullie en onze inspanningen om van Fanatics een veilige sportomgeving te maken, worden we tot onze spijt wederom geconfronteerd met een opgelegde sluiting.  

Graag willen we jullie allen bedanken voor het correct naleven van onze maatregelen en jullie voortdurende inzet gedurende de voorbije maanden.  

We zijn ervan overtuigd dat we het goed aanpakken in onze club, dat hebben we gemerkt aan de complimenten die ons team dagelijks heeft mogen ontvangen en jullie talrijke bezoeken.  Daarom zullen we deze aanpak op dezelfde wijze verderzetten bij het heropenen van onze unieke club.

Als grootste gym van Vlaanderen genieten we van de luxe van enorme ruimtes, hierin maken wij het verschil.  Dit was ook duidelijk te merken aan de toestroom van nieuwe leden die Fanatics dit jaar hebben leren kennen en waarderen.

Bij de vorige sluiting konden jullie zelf kiezen om de club te steunen en het abonnement verder te zetten of tijdelijk te bevriezen,  dit kan ook nu gekozen worden via onderstaand formulier.  

Hopelijk zien we elkaar snel weer, zodat we samen kunnen verderwerken aan een sportieve en gezonde toekomst. 

Zorg intussen goed voor elkaar!

Het Fanatics team.

Keuzeformulier