COVID-19 Update

  • We voorzien spuitbussen met ontsmettingsmiddel waarmee je steeds voor en na een oefening het gebruikte materiaal dient te ontsmetten.  Deze spuitbussen zullen beschikbaar gesteld worden aan onze balie, bij het bezoeken van onze club zal je een persoonlijke en genummerde – gedesinfecteerde – spuitbus ontvangen.  Bij het verlaten van de club dien je deze spuitbus terug te bezorgen op de aangeduide plaats.
  • Ons volledige sportcentrum is voorzien van een splinternieuwe ventilatie-installatie.  Bijkomend kunnen ook de vele aanwezige schuiframen geopend worden en voor verse buitenlucht zorgen.  Al onze ruimtes zijn volumineus, zowel in oppervlakte als in hoogte.
  • Je respecteert bij Fanatics Sportsclub steeds de veiligheidsafstand van 1,5m.  Indien de veiligheidsafstand niet gerespecteerd kan worden, draag je een mondmasker.
  • Reservatie is verplicht voor deelname aan groepslessen en indoor cycling en is mogelijk 24u voor aanvang van de les.  Reservatie voor fitness is dankzij onze grote oppervlakte niet nodig, de maximumcapaciteit wordt gerespecteerd dankzij het aantal beschikbare spuitbussen, uw bezoek wordt steeds automatisch geregistreerd en kan gebruikt worden om contact tracing te ondersteunen.
  • Kleedkamers, douches en toiletten kunnen gebruikt worden, hierbij dien je steeds jouw toegewezen spuitbus mee te nemen en de veiligheidsafstand te respecteren, we bevelen aan bij het binnengaan van de kleedkamers of toiletten een mondmasker te dragen om risico’s te verminderen bij het kruisen van personen.  Opgelet! Vanaf woensdag 14/10 zullen we de kleedkamers en douches opnieuw moeten sluiten, gelieve hier rekening mee te houden bij uw volgende bezoek.
  • Onze Lounge en buitenterras zullen geopend zijn, maar dit volgens het geldende protocol voor horeca.

Als je een bezoek brengt aan Fanatics Sportsclub, ga je akkoord met ons reglement.

Deze maatregelen zijn tijdelijk en we zullen deze afstemmen volgens toekomstige instructies die we van de overheid ontvangen.

💪 #StaySafe #WelcomeBack #FanaticsSportsclub