Pump

Je traint een uur in groep, op muziek, alle spiergroepen. Het is een ideale manier om fit te worden, een strakker lichaam te krijgen en vet te verbranden. In deze les wordt je uithouding en kracht gemeten met behulp van een halter met gewichten.

Power Pilates

Power Pilates gaat een stapje verder dan Basic Pilates. In deze groepsles worden oefeningen gedaan om het lichaam strakker, stabieler, flexibeler maar ook krachtiger te maken. 

Tijdens de les kunnen halters, elastieken, hand- en enkelgewichten, pilatesringen en ballen gebruikt worden onder begeleiding.  De oefeningen zijn zeer divers en alle spiergroepen komen aan bod, de nadruk ligt op zowel buik- als rugspieren.

Lichaamshouding en -beheersing krijgen veel aandacht.  Er wordt tijdens deze les niet gewerkt met een choreografie of ingewikkelde pasjes, waardoor Power Pilates geschikt is voor jong en oud, beginner of gevorderde.

Pilates

Lichaamsoefeningen met nadruk op gecontroleerde bewegingen. Accenten zijn gericht op een betere houding, sterkere spieren, balans, lenigheid, ademhaling, core en stabiliteit training. Balans in je lichaam om klachtenvrij door het leven te gaan.

BBB

Een klassieker: buik-, billen- en borstverstevigende oefeningen.

Zumba

“Snel bewegen als een bij” is de letterlijke betekenis van Zumba. Tijdens deze explosieve workout leef je jezelf uit op Latijns-Amerikaanse ritmes zoals salsa, merengue, cumbia, calypso, flamenco, reggaeton,… join the party!

Zumba Gold

Zumba voor de actieve oudere doelgroep (50+) of beginners die conditioneel niet te zwaar willen starten.

Body Toning

Op zoek naar een ideale combo tussen kracht en cardiotraining? Dan is body toning op je lijf geschreven. In deze les is er een grote variatie aan kleine materialen die je zal gebruiken om de perfecte fullbody training af te werken op jouw niveau. Op een uurtje tijd zal je elke spier in je lichaam aan het werk zetten! 
 
Misschien een kleine extra meegeven… Je hebt vooral ook nog eens FUN!