Small Group Training

In onze studio’s kan je terecht voor meer dan 60 groepslessen, gevarieerd van Boxing tot Zumba, Pilates tot Yoga en zoveel meer. Dit allemaal onder leiding van top lesgevers en het beste trainingsmateriaal.

Een halfuurtje volledig in functie van jouw summerbody? Gevonden! In deze small group training zetten we je buikspieren van begin tot einde, frontaal en zijdelings aan het werk. Ready 4 the summer?

Boxing Physics is een les die een evenwichtige training geeft tussen kracht, snelheid en uithouding gebaseerd op het Engels boksen.

Nog niet volledig thuis met krachttraining maar wel op zoek naar spierversteviging en een mooie basisconditie? Stap dan zeker eens in onze circuittraining waar we ons volledige lichaam op een gecontroleerde en efficiënte manier aan het werk zetten.

Onze romp bestaat grotendeels uit de buik en rugspier. Een goede conditie ervan is essentieel voor gezond bewegen in het dagelijkse leven. Laten wij nu net in deze les de ideale mix samenstellen om jou van een stevige torso te voorzien. Ready, set, core!

Stevige core-spieren zorgen ervoor dat je je dagelijkse bewegingen gemakkelijker kan uitvoeren. Aan de hand van spierversterkende en stabiliteitsoefeningen kunnen we deze core-spieren verstevigen en de kans op lage rugpijn verminderen.

Cardio en kracht combineren op een veilige, functionele manier? LFX staat voor LIFE FITNESS EXPERIENCE. Deze training zorgt voor een ultieme ervaring vanwege de 3 luiken: een cardio, kracht en accessoires gedeelte (abs, booty,…). Een gevarieerde training waarbij we opwarmen en afkoelen met een fun-gedeelte!

Cardio, saai? Probeer dan maar eens een RUN RIDE ROW-ritje! Tesamen knallen en zweten op die cardiotoestellen. Een leuke afwisseling gegarandeerd door de verschillende toestellen en tijdsintervallen. Dit doet ons metabolisme branden en jaagt onze vetverbranding de hoogte in.

Gevarieerd, fun en de complete workout? In onze synergytraining komt het allemaal samen! Elke spiergroep in het lichaam krijgt hier de kans om te groeien op jouw eigen niveau. De combinatie van het toestel en het los materiaal maakt dit zowel fun als functioneel.

Dit geheel nieuwe systeem is gebaseerd op trainen met het eigen lichaamsgewicht. Op deze manier kan er effectiever getraind worden dan met losse gewichten of apparaten.

Vandaag

09:30Body Toning
09:30Circuit
10:00ABS
10:30Zumba Gold
10:30Pilates
19:00Zumba
19:00Synergy
19:00STRONG by Zumba
19:30ABS
20:00LFX Boost
20:00Indoor Cycling
20:00Pilates
20:00Zumba