Small Group Training

Welkom Welkom

Reserveren is noodzakelijk en is mogelijk 24u voor aanvang van de les.

Een halfuurtje volledig in functie van jouw summerbody? Gevonden! In deze small group training zetten we je buikspieren van begin tot einde, frontaal en zijdelings aan het werk. Ready 4 the summer?

Boxing Physics is een les die een evenwichtige training geeft tussen kracht, snelheid en uithouding gebaseerd op het Engels boksen.

Onze romp bestaat grotendeels uit de buik en rugspier. Een goede conditie ervan is essentieel voor gezond bewegen in het dagelijkse leven. Laten wij nu net in deze les de ideale mix samenstellen om jou van een stevige torso te voorzien. Ready, set, core!

Cardio en kracht combineren op een veilige, functionele manier? LFX staat voor LIFE FITNESS EXPERIENCE. Deze training zorgt voor een ultieme ervaring vanwege de 3 luiken: een cardio, kracht en accessoires gedeelte (abs, booty,…). Een gevarieerde training waarbij we opwarmen en afkoelen met een fun-gedeelte!

De ideale les om zowel kracht & conditie op te gaan bouwen. Op dit uurtje tijd werk je op jouw niveau een intensief circuit af wat ervoor zal zorgen dat jij zowel conditioneel als spierverstevigend optimaal naar de beste versie van jezelf kan werken

Dit geheel nieuwe systeem is gebaseerd op trainen met het eigen lichaamsgewicht. Op deze manier kan er effectiever getraind worden dan met losse gewichten of apparaten.