Groepslessen

Welkom

In onze studio’s kan je terecht voor meerdere groepslessen, gevarieerd van Boxing tot Zumba, Pilates tot Yoga en zoveel meer. Dit allemaal onder leiding van top lesgevers en het beste trainingsmateriaal.

Reserveren is noodzakelijk en is mogelijk 24u voor aanvang van de les.

Een klassieker: buik-, billen- en borstverstevigende oefeningen.

Op zoek naar een ideale combo tussen kracht en cardiotraining? Dan is body toning op je lijf geschreven. In deze les is er een grote variatie aan kleine materialen die je zal gebruiken om de perfecte fullbody training af te werken op jouw niveau. Op een uurtje tijd zal je elke spier in je lichaam […]

Lichaamsoefeningen met nadruk op gecontroleerde bewegingen. Accenten zijn gericht op een betere houding, sterkere spieren, balans, lenigheid, ademhaling, core en stabiliteit training. Balans in je lichaam om klachtenvrij door het leven te gaan.

Power Pilates gaat een stapje verder dan Basic Pilates. In deze groepsles worden oefeningen gedaan om het lichaam strakker, stabieler, flexibeler maar ook krachtiger te maken.  Tijdens de les kunnen halters, elastieken, hand- en enkelgewichten, pilatesringen en ballen gebruikt worden onder begeleiding.  De oefeningen zijn zeer divers en alle spiergroepen komen aan bod, de nadruk […]

Je traint een uur in groep, op muziek, alle spiergroepen. Het is een ideale manier om fit te worden, een strakker lichaam te krijgen en vet te verbranden. In deze les wordt je uithouding en kracht gemeten met behulp van een halter met gewichten.

Ha = zon en Tha = maan.   Dit is de oudste vorm van Yoga – geschikt voor jong en oud –  op basis van ademhalingstechnieken, lichaamsoefeningen en ontspanningstechnieken.  De klemtoon ligt op de balans tussen lichaam en geest.  Tussen een reeks oefeningen door wordt er in Savasana (rusthouding) gepauzeerd.

“Snel bewegen als een bij” is de letterlijke betekenis van Zumba. Tijdens deze explosieve workout leef je jezelf uit op Latijns-Amerikaanse ritmes zoals salsa, merengue, cumbia, calypso, flamenco, reggaeton,… join the party!